Laila Villebeck fotograf
citat1


”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”

Amanda, mamma till Thure och Selma
citat2
citat1


”Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf.”

Ann-Charlotte och Andreas
citat2
citat1

”Det går inte med ord att beskriva vår tacksamhet för de helt makalösa bilderna Laila tagit på vår lilla Teodor. Endast 11 dagar gammal o inte den mest samarbetsvilliga killen men utan några suckar jobbar Laila på - bilderna och idéerna är helt häpnadsväckande! Inte nog med att Laila är professionell och en helt outstanding fotograf hon är även super gullig, trevlig, glad, omtänksam och har det varmaste hjärtat. Tittar på bilderna varje dag och fäller en tår. Ingen kunde gjort det bättre! Tusen tack Laila! Vi rekommenderar dig varmt.”

Kramar Adeline Jerker o Teo
citat2
citat1

”När vi fotograferade barnen var den ena för blyg för att titta in i kameran och den andra för uppspelt för att sitta still. Laila använde sina knep för att få dem att åtminstone blicka in i kameran samtidigt. Så när vi väl fick bilderna kunde vi inte tro våra ögon. Laila har lyckats fånga de där ögonblicken och minerna som är så typiska för våra barn. Hur vår lilla tjej rynkar på näsan när hon busar och den drömmande blicken i vår sons ögon. Vi kommer glädjas åt dessa fotografier i resten av våra liv och vi vill därför rekommendera Laila till andra föräldrar, så att de också får bilder som skänker dem samma glädje.”

Patricia
citat2
citat1”Vi fotograferade vår dotter Olivia 1 år, i Lailas studio. Förutom fantastiska bilder som numera pryder våra väggar här hemma fick vi även ett underbart bemötande! Laila rekommenderas varmt av Olivias föräldrar.”

Lisa & Björn
citat2
citat1”Vi kommer till Laila gång efter gång för att hon tar fantastiska bilder med härlig variation och får fram de härliga personligheterna hos våra barn. Helt enkelt en lite bättre fotograf!”

Louise, mamma till Liam, Elliot och Malva
citat2
citat1

”Laila har fotat vår dotter Ellie i Babyns första år och storasyster har också fått följa med för syskonbilder. Laila har alltid mött oss med glädje och lekfullhet. Det har känts personligt och hon har lyssnat in både barn och vuxna. En fotograf som fångar "det" och som låter barnen leka sig genom fotograferingen. Varje dag ser vi bilderna på våra barn och de kommer vara underbara minnen av barnens personligheter. Vi kommer anlita Laila igen och skulle helst ha henne i bakfickan varje gång det är dags att föreviga de speciella ögonblicken i barnens liv!”

Louise och Martin
citat2
citat1

”När vår dotter döptes fick vi ett presentkort till Babyns första år. Inga förväntningar i världen kunde komma i närheten av hur bra bilderna blev. Laila är en fantastisk fotograf och vi kände oss hela tiden väldigt avslappnade och vi hade roligt under fotosessionerna. Vi har fått fantastiska minnen att titta på resten av livet och vi kommer definitivt att anlita Laila igen både för vår dotter och för framtida syskon.”

Caroline
citat2
citat1


”Jag beundras över hur fantastiska bilder Laila fått på våra barn. Jag är väldigt glad att vi anlitade henne för att bevara vår dotters 1 årsdag och sonens första dagar i livet. Minnen som vi nu alltid titta på och komma ihåg. Jag rekommenderar alltid Laila till vänner och bekanta för hon har det där lilla extra och är otroligt proffsig och trevlig. ”

Åsa
citat2
citat1

”Vi önskade oss några fina bilder på familjen och även bilder på barnen. Vi valde att Laila skulle fotografera oss. Hon gjorde så att fotograferingen blev till en rolig och lekfull upplevelse för barnen och vi fick jättefina bilder som vi är så tacksamma för! Vi är så nöjda med att vi valde just henne för fotograferingen. Laila är en omtänksam, trevlig och engagerad person. Vi rekommenderar henne varmt.”

Hulya & Nedim
citat2
citat1

”Laila är inte bara en talangfull fotograf utan en fantastisk sådan. Hon är inriktad på att ta barnbilder och det är något som passar henne som handen i handsken, hon har tålamod och kan många knep för att få barnen uppmärksamma. Jag har alltid känt mig trygg med att vara hos Laila med barnen för hon har hjälpt mig med dem från första stund, med att tex avleda, bära, byta kläder, hämta på parkering mm. Hon får till de mest fantastiska bilder jag sett på allt ifrån nyfödda bebisar till stora barn.”

Martina
citat2
Copyright Laila Villebeck, fotograf i Linköping
fb
HTML5 Powered with CSS3 / Styling, and Semantics
om cookies