Laila Villebeck fotograf
hugo

ettårsfotograferingFrån baby till barn
Ettårsdagen är dagen då babyn slutar att vara baby och börjar räknas som barn. En stor och viktig dag! Första året brukar gå galet fort, det är knappt man hinner med, och helt plötsligt står man där och planerar sin dotters eller sons första födelsedagskalas.

Som fotograf tycker jag att det är riktigt spännande att träffa de barnen som kommer för sin ettårssession. Alla barn är olika, en del går, en del kryper, en del hasar på rumpan. Några barn älskar ballonger medan andra är rädda för dem. En del vill vara nära mamma och pappa hela tiden och andra är mer utåt och framåt. Alla är lika härliga och jag älskar att kunna fånga varje barns personlighet i bilderna jag tar.

 

Sessionen
I ettårsfotograferingen ingår ca 1 timmes fotografering i studio med olika rekvisita och 1-2 klädombyten om ni önskar. Kostnaden för den här sessionen är 1300 kr.

Jag försöker få en stor variation på bilderna för att ni ska ha ett så stort urval som möjligt. Vi försöker få barnet att stå fritt, att stå mot något/”klättra” på något, sitta och eventuellt att krypa eller gå.

Ettårsfotograferingarna är ofta fartfyllda, så förbered er på att gå därifrån svettiga ;)

Ettårsporträtten är en av mina specialiteter och en av favoritsessionerna och jag ser fram emot att få träffa just din ettåring och skapa fantastiska ettårsporträtt tillsammans med er! Välkomna med er bokning!
info@lailavillebeck.com.

Copyright Laila Villebeck, fotograf i Linköping
fb
HTML5 Powered with CSS3 / Styling, and Semantics
om cookies