Laila Villebeck fotograf
hugo


bra att vetaPlats: För porträttfotografering är ni välkomna till min studio på Brigadgatan 16 efter tidsbokning. Boka via mail till info@lailavillebeck.com eller via kontaktformuläret här på hemsidan. 

Kläder: Många undrar vad de skall bära för kläder under fotograferingen. Mitt tips är att ta med enkla kläder, gärna flera olika ombyten. Undvik kläder med text och/eller stora logos. Nyfödda gör sig mycket bra utan några kläder alls.

Förberedelser: Vid bokningen ser vi till att välja en tid då barnet brukar vara piggt, glatt och harmoniskt. Det blir alltid bäst bilder med barn som är utvilade och belåtna. Ät gärna en måltid innan sessionen. Ta gärna med lite frukt/fika och dricka som barnet gillar. Se till att slappna av och se det här som en rolig upplevelse tillsammans med barnet! Glöm inte klädombyten och våtservetter! :)

Efter sessionen: Ca 2 veckor efter sessionen är ni välkomna på en personlig bildvisning i studion där ni får se era bilder i stort format på en projektorduk. Ni kan se bilderna i färg och svartvitt, jämföra bilder bredvid varandra, se om bilder passar ihop i en av de populära touchgrupperna, känna och klämma på produkterna, välja ramar som passar ert hem och få personlig guidning om det är något ni är osäkra på kring bilderna.

Varmt välkomna till Fotograf Laila Villebeck!

Copyright Laila Villebeck, fotograf i Linköping
fb
HTML5 Powered with CSS3 / Styling, and Semantics
om cookies